DSC09409

A.Timmer, huisarts

Na jaren gewerkt te hebben als huisarts binnen een praktijk te Gorinchem, kon ik per 2014 de praktijk van Dr. S. Claus overnemen te Breda.

Huisartsgeneeskunde is een breed en mooi vak waarin alle gebieden van de geneeskunde aan de orde komen.  Het contact met alle soorten patiënten vind ik afwisselend en interessant.  Het inzicht krijgen in het leven en gezondheid van patiënten en daarmee een vertrouwensband opbouwen maakt het huisartsenvak extra boeiend.

Naast mijn reguliere werkzaamheden binnen de huisartsgeneeskunde richt ik mij ook op kleine chirurgie. Verder hebben klachten van het bewegingsapparaat en sportgeneeskunde mijn speciale belangstelling binnen de huisartsgeneeskunde.

In mijn vrije tijd ben ik als  sporter veel te vinden op de fiets. Verder hou ik van freeride skiën, hardlopen en tennis.

20130820_210708-2

N. Vlemmix

Mijn naam is Natascha Vlemmix, ik woon in Roosendaal samen met mijn vriend.

Ik heb de opleiding doktersassistente gevolgd in Etten-Leur en ben sinds 7 jaar werkzaam als doktersassistente. Vanaf 2 januari 2014 zal ik werken als assistente bij dr. Timmer en ik ben aanwezig van maandag t/m donderdag. Ook zal ik een eigen spreekuur gaan draaien voor o.a. injecties, uitspuiten van de oren, hechtingen verwijderen ed.