Team

DSC09409

Aalt Timmer, huisarts

Huisartsgeneeskunde is een breed en mooi vak waarin alle gebieden van de geneeskunde aan de orde komen.  Het contact met alle soorten patiënten vind ik afwisselend en interessant.  Het inzicht krijgen in het leven en gezondheid van patiënten en daarmee een vertrouwensband opbouwen maakt het huisartsenvak extra boeiend.

Naast mijn reguliere werkzaamheden binnen de huisartsgeneeskunde richt ik mij ook op kleine chirurgie. Verder hebben klachten van het bewegingsapparaat en sportgeneeskunde mijn speciale belangstelling binnen de huisartsgeneeskunde.

20130820_210708-2

Natascha Vlemmix

Mw.Vlemmix is doktersassistente en werkt sinds januari 2014 bij Huisartsenpraktijk Timmer. Haar werkdagen zijn maandag t/m donderdag.

Sharon de Rooy

Mw. de Rooy is doktersassistente en werkt sinds juni 2018 bij Huisartsenpraktijk Timmer. Haar werkdagen zijn maandag, woensdag en vrijdag.

Janske Lambregts

Mw. Lambregts is onze nieuwe praktijkondersteuner somatiek welke sinds augustus 2020 werkt bij Huisartsenpraktijk Timmer. Wij vertrouwen op een goede en prettige manier van samenwerken welke aansluit bij de rest van ons Team. Zij is zeer ervaren, heeft een brede kennis en zal ook de ouderzorg voor haar rekening nemen. Haar werkdagen zijn maandag, woensdag en donderdag.

Renske Goos

Mw. Goos is praktijkondersteuner GGZ en begeleidt patiënten met psychische en maatschappelijke problemen. Zij heeft veel ervaring vanuit de GGZ en kan met deze ervaring met u het probleem analyseren en kijken wat de beste behandeling is. De kosten vallen onder de basisverzekering en worden volledig vergoed. Ze werkt op dinsdag.

Praktijklijn

076-5146292

Receptenlijn

076-5240888

Spoedlijn

076-5152345